EN | GR
 
 
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ
ΑΡΧΕΙΟ ΕΡΓΩΝ
 

UNILEVER HoReCa

ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ
 
Θέση: Metropolitan Expο, Ελλάδα
Επιφάνεια: 142,5m2
Κατάσταση: Υλοποιημένο
 Έτος: 2015
Ομάδα:
Λούις Μπαρώ, Κλέλια Ντάσση

Η ρευστότητα και η δυναμική του σχεδίου του περιπτέρου αντανακλούν τον πρωτοποριακό χαρακτήρα της Unilever και την ηγετική θέση της στην αγορά. Τέσσερις από τις κύριες μάρκες εκτέθηκαν κάτω από μία στέγη, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το μεγάλο, καμπύλο bar φιλοξενεί δύο chefs, έναν chef ζαχαροπλαστικής και έναν barman καθώς και το προσωπικό τους. Το κύριο αυτό χαρακτηριστικό επισημαίνεται από ένα στοιχείο επιστέγασης που καλύπτει το bar.
 
 
back
 
 
EN
GR
 

UNILEVER HoReCa

ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ
Θέση: Metropolitan Expο, Ελλάδα
Επιφάνεια: 142,5m2
Κατάσταση: Υλοποιημένο
 Έτος: 2015
Ομάδα:
Λούις Μπαρώ, Κλέλια Ντάσση

Η ρευστότητα και η δυναμική του σχεδίου του περιπτέρου αντανακλούν τον πρωτοποριακό χαρακτήρα της Unilever και την ηγετική θέση της στην αγορά. Τέσσερις από τις κύριες μάρκες εκτέθηκαν κάτω από μία στέγη, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το μεγάλο, καμπύλο bar φιλοξενεί δύο chefs, έναν chef ζαχαροπλαστικής και έναν barman καθώς και το προσωπικό τους. Το κύριο αυτό χαρακτηριστικό επισημαίνεται από ένα στοιχείο επιστέγασης που καλύπτει το bar.
 
 
back
 
 
find out more about us in..
FACEBOOK | LINKEDIN | PINTEREST | INSTAGRAM
COPYRIGHT @2016 BARAULT | ALL RIGHTS RESERVED